Materialer

Få dit eget stempel i forskellige farver

2344294338_0014f8ac4b_b_piston

Nogle vil måske mene, at et stempel er en uddøende rase i virksomhedsøjemed. Og det kommer selvfølgelig også an på hvilken type virksomhed man er, og hvilke behov virksomheden har. Et stempel kan dog for eksempel være et nyttigt hjælpemiddel på arbejdspladsen i forbindelse med logistiske opgaver.

Det kunne i den sammenhæng være relevant med ’kopi, betalt og bogført’ stempler, så det er nemt at indikere, når man har udført en opgave. Bogholdere kan dermed nemt se, hvad der er betalt, bogført og hvilke dokumenter, der er kopieret til dem selv. Det er en nem måde at holde styr på bogføringen i mindre virksomheder, selvom nogen måske vil mene, at det er en lidt gammeldags metode.

Derudover kan et stempel med navn og logo være nyttige, i og med der stadig er en del fysisk papirarbejde i nogle brancher. Det er derfor nemt at overføre logo og virksomhedsinformationer til et dokument med at simpelt stempel.

Stempler er måske ikke en branche i vækst, men ikke desto mindre kan man spare noget tid eller bruge dem på en kreativ måde for eksempel med stempler i forskellige farver.

Flerfarvede stempler med mere fra Lyreco

Lyreco har et stort udvalg af stempler og tilbehør, herunder datostempler, stempelpuder i rød, sort og blå, stempelfarver, stempler med tekst og nummeratører. Du kan blandt andet købe populære stempler fra mærker som Reiner og Trodat hos Lyreco. Læs meget mere på deres hjemmeside og se de forskellige stempler.

Lyreco giver dig desuden mulighed for at købe stempler med logo og egen tekst. Det vil sige, at de kan særfremstille stempler med lige præcis den tekst eller det logo, du ønsker at bruge. De kan blandt andet fremstille datostempler, nummeratører og tekststempler i diverse farver og størrelser. De er tilmed i stand til at producere flerfarvede stempeltryk, hvilket giver en helt unik effekt, der kan være med til at understøtte dit brand.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *