Materialer

Rainbow loom til leg og hobby

Mangler du elastikker som kan bruges til almindelige dagligdagsformål, leg eller kreative ting, så læs videre her.

Jeg har fundet alletiders elastikker, de hedder Rainbow loom og kan købes rundt omkring i landets butikker. Er du mageligt anlagt eller bor du bare langt fra en hobby butik så kan du købe masser af Rainbow Loom her.

Rainbow loom elastikker til børn og voksne

Rainbow loom er silicone elastikker til børn i alderen 6-14 år. Man kan bruge dem som armbånd, fingerringe, som udsmykning, leg med dukker, hobby eller samleobjekt. Det hører under kreativt legetøj og sætter i den grad gang i iværksætteriet hos børn. Udover at bruge dem som elastikker, smykker og i en leg, kan man også bruge dem i kreative lege, hvor det gælder om at skabe nye ting. Man kan fx lave sine helt egne armbånd med dem, halskæder, seje øreringe eller voksne kan bruge dem som design inspiration til smykker eller kunst i hjemmet.

Facts

Rainbow loom elastikkerne er latex-fri, fås i pakninger med op til 300 stk. eller mere. Man kan tilkøbe hæklenål og væv til at lave fishtail. Barnet skal have en vis alder for at synes det er sjovt at lave ting af dem. Men de mindre børn elsker at bære dem som de er – elastikker som armbånd. Priserne er rimelig overkommelige og er derfor oplagte som gaveidé, kalender gave eller gave til skolekammerater til børnefødselsdage mm. Rainbow Loom – Upgrade Kit anbefales til børn i alderen 7-14 år. Og mange af de andre elastikker anbefales allerede fra 6 års alderen. Man bør nok ikke give mindre børn < 3 år Rainbow loom, især ikke hvis de har tendens til at putte ting i munden. Men de vil sikkert nyde at se på, mens større søskende laver sjove ting med eleastikkerne. Vores børn har brugt Rainbow loom som samleobjekt, de har byttet og sammenlignet og i skolen har de også fået nogle engang af deres lære.

Billede: dead_soulxxx

Billede: mamamockingbird77

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *