Inspiration

Skab iøjnefaldende plakater med Posca tusser

Farver er med til at give blikfang, hvilket kan være særdeles anvendeligt for mange virksomheder, herunder særligt virksomheder, der forsøger at hverve kunder, hvad enten det er privatkunder eller erhvervskunder. Derfor kan de flotte og farverige Posca tusser være særdeles brugbare i forbindelse med reklame og markedsføring.

Giv din markedsføring kulør

Reklame og markedsføring er helt essentiel for mange virksomheder, da det er med til at hverve kunder og tiltrække potentielle købere. I dag bliver vi imidlertid bombarderet med reklamer fra forskellige virksomheder, hvorfor det er vigtigt at skille sig ud fra mængden med en unik markedsføringsplan.

En må at gøre det på kunne være ved hjælp af de farverige Posca tusser. Lav nogle flotte plakater og skilte med tusserne for at tiltrække folk og gøre dem opmærksom om din service eller dit produkt. Pas dog på med at blande alt for mange farver, så det kommer til at ligne en børnetegning.

Vælg i stedet to til tre farver, der passer godt sammen med hinanden og dit brand. Afhængig af dit niveau kan du så skabe nogle flotte plakater og skilte med udelukkende typografi eller en blanding af kunst og typografi eller måske noget mere abstrakt. Det er helt op til dig, men uanset hvad, vil det håndlavede udtryk, give en unik udstråling, der formentlig vil få folk til at spærre øjnene op.

Lyreco forhandler Posca tusser

Køb dine Posca tusser gennem Lyreco, der både forhandler Posca og mange andre tusser af forskellige mærker. Du kan også købe forskellige typer papir og karton hos Lyreco, hvis du har planer om at lave plakater eller skilte. Skal du producere en stor mængde plakater eller lignende, kan du designe den med dine Posca tusser og sende den til tryk, således at trykkeren gør arbejdet for dig, men det stadig vil have det håndlavede udtryk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *