Inspiration

De bedste indslag til din fødselsdagsfest

Så er vi kommet til den tid på året igen. Nemlig der hvor jeg fylder et år ekstra. Så der er altså lige præcis gået 365 dage siden, at jeg sidst holdte en stor fødselsdagsfest for både venner og familie. Dengang gjorde jeg en stor del ud af at få arrangeret den bedst mulige fødselsdagsfest, og jeg agter at gøre det samme igen i år.

Derfor skal man selvfølgelig finde ud af, hvad der præcist kendetegner en fødselsdagsfest som bare siger tjubang, eller som tager en masse kegler hos alle gæsterne. Derfor vil vi i dette lille indlæg gå igennem nogle af de forskellige fødselsdagsindslag, som altid er oplagte til sin store fødselsdagsfest.

Hvis man ikke føler, at man her finder det, man søger, så kan man gå direkte til kilden, hvor jeg selv har fået inspirationen fra og kigge på artiklen her om underholdning til fødselsdagen. Men nu kommer vi en smule for langt frem, så lad os starte ved begyndelsen for at finde frem til lige præcis det indslag, som vil fungere bedst til netop jeres fødselsdag.

Der er rigtig mange forskellige indslag man kan vælge i mellem, og de fleste vil sikkert benytte sig af en tale eller skrive en sang. Det er der for såvidt heller ikke noget galt i, men det er nu engang lidt sjovere at kunne se, at der er blevet gjort et ekstra stort stykke arbejde ud af at få lavet noget underholdning, som virkelig vil få smilet frem på alles læber – det er nu engang sjældent, at det sker ved en sang.

Tegn og gæt

Tegn og gæt er en klassiker, som man aldrig må undervurdere. Det er altid sjovt at opdele gæsterne i hold, som så skal konkurrere mod hinanden for at finde frem til det bedste og vindende hold.

Her kan man selvfølgelig gøre legen ekstra svær ved at lave ting, som er endnu svære at gætte end de mere almindelige ting som dyr og kendte landemærker. Det kan eksempelvis være, at man laver en kategori, som hedder noget med afrikanske dyr eller dyr fra Amerika.

Book underholdning udefra

En anden mulighed e at hyre professionel underholdning udefra, så du kun lige akkurat kan få den oplevelse, som du gerne vil have dine gæster til at mærke og føle. Der er mange muligheder når man skal booke underholdning og man kan bl.a. vælge en tryllekunstner, komiker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *