Inspiration

Unikke muligheder med blød silikone slange

De fleste mennesker har efterhånden stiftet bekendtskab med vidundermidlet silicone, der jo er en mellemting mellem plastik og gummi. Silikone produkter er jo kendetegnet ved, at de er fleksible som gummi, men de har andre unikke egenskaber, der gør dem velegnet til utallige formål blandt andet i fødevarebranchen. Silikone er nemlig meget temperatur resistent og kan tåle frostgrader samt en tur i ovnen. Silikone produkter fås i mange udformninger, og mange kender sikkert til bageforme, dejskraber, bagemåtter og lignende køkkenredskaber, der går bagning og madlavning til en leg. I det følgende fokuseres der især på at beskrive mulighederne med en blød silikone slange.

Fordele ved en blød silikone slange

Alternativet til en blød silikone slange er en slange af stiv plast eller gummi, der slet ikke har samme fleksibilitet og holder en fast form. Slanger af silikone er fremstillet i et stærkt og sterilt materiale, der gør dem velegnede til såvel isolering som til medicinale formål og i forbindelse med fødevarer.

Silikoneslanger er nemlig modstandsdygtige over for bakterier og kan bruges til blandt andet væsketransport, pakninger, akvariepumper, doseringsapparater og kaffemaskiner, så de anvendes kort sagt overalt. Almindelige plastslanger er ikke nær så bløde og bøjelige som en blød silikone slange, og der er ofte brug for et fleksibelt materiale til gnidningsløs montage, og det gælder især, når man skal omkring skarpe hjørner, samt når man skal montere en studs for enden af slangen.

I alle disse tilfælde er silikone et vidundermiddel på grund af materialets unikke egenskaber. Da silikone dels er varmebestandigt men også er modstandsdygtigt over for ultraviolet lys, ozon og statisk elektricitet, så kan man anvende en blød silikone slange masser af steder til utallige formål.

Køb silikone produkter på nettet

Vi er jo i forvejen begyndt at handle mange sager på nettet, da der efterhånden findes mange specialforretninger online, og her er udvalget og priserne som regel også bedre end i supermarkeder og byggemarkeder. Hvis du står og mangler nogle varer af silikone, så bør du tjekke nettet, idet du her kan finde inspiration og priser.

Du kan nemt finde en velegnet blød silikone slange hos webshoppen silcofa.dk, da man her netop har specialiseret sig i at levere produkter i silikone til både private men også til industrielle formål. Du kan endda få specialfremstillet silikone produkter til netop dit formål, og du kan endda få silikonevarer med en bestemt hårdhed, så varen passer perfekt til dine ønsker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *