Materialer

Sofabord

Dit sofabord

Står du og skal bygge dit eget sofabord, så vent lige et øjeblik. Der er muligvis noget vigtigt du har overset. Hvis du overser dette, kan det være rigtig svært at lave det om, samtidig kan det blive en dyr regning. Jeg kan helt klart anbefale dig først og fremmest at hente viden om dit kommende sofabord og her tænker jeg især på design, mål og materialer- find et sofabord her.

Materialer til dit sofabord

Hvilke materialer skal du bruge? Tror du man bare kan finde nogle tilfældige brædder eller tømmer, husk det skal lige tørre først og det kan altså godt tage noget tid. Når du så har fået banket bordet sammen, så husk at behandle det med en god olie. Her må du altså ikke spare på kvaliteten, lad være at tage en gammel olie udefra dit værksted, køb en god træolie, som holder vand ude og gør overfladen egnet til en våd klud.

Hvilke materialer vil du bruge?

Hvilke materialer du bygger dit sofabord i, kommer nok lidt an på den øvrige stil i jeres hjem. Personligt elsker jeg træborde og derfor falder det mig helt naturligt ind at vælge elmetræ. Jeg har fundet en del billigt træ i Silvan. Men Superwood er også et godt sted at finde træ, dog er priserne i den højere ende, men kvaliteten er ret fin. Man kan også bygge et beton- eller kakkelbord. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det nye sofabord skal bygges. Jeg har fundet en guide på et betonbord hos dr.dk, men byggeguides findes også hos boghandlere. YouTube er også et fantastisk sted at finde vejledning. Jeg kan rigtig godt lide vejledninger på video, da man ser hvad man skal lave. Jeg kan godt blive forvirret af Ikea tegninger og dårlige skitser. Så inden du skal bygge dit sofabord, så hent inspiration, sørg for mål, materialer og de rette tegninger/video.

 

 

 

Billede: luxuryfurniture

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *