Inspiration

Er du en rigtig hobbyist?

Er du en af de typer, der er fiks på fingrene? Som ikke kan lade være med at pille ved tingene, opfinde eller lave ting? Så er du måske en ægte hobbyist! Du lader dig sikkert heller ikke nøjes med bare at købe noget.

Du kan skabe noget

Måske er du endda et af de kreative børn, som fik et rap over fingrene som barn, fordi du altid var nysgerrig! Heldigvis så har du forhåbentlig fundet ud af nu, at du har evner for at være kreativ, du er en ægte hobbyist! Du kan skabe noget, som andre kun drømmer om at få. Du kan nemlig skabe noget ud fra dine tanker. Det kan være et smykke, en trøje, et møbel eller noget helt andet.

Jeg vil bygge reoler

Vi har alle evner indenfor noget særligt. Jeg er dygtig til at lave smykker med perler og kan strikke. Har du fundet dine evner frem endnu? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bygge min egen reol. Jeg har fundet inspiration til en masse reoler på nettet hos ide.dk.

Det er ikke fordi, jeg vil bygge en kopi af de reoler jeg ser, tværtimod! Jeg kunne godt tænke mig at opfinde mit helt eget design og skabe en ny trend. Kender du den følelse? Jeg bliver især inspireret af reoler, der hænger forskudt på væggen. – Som har forskellige farver. – Er opbygget som små kasser ved siden af hinanden. Jeg afskyr alt der har med kunstigt og billigt materiale at gøre, og så kan jeg lide kvalitet. Og jeg mener faktisk, det er muligt at bygge reoler selv. Men spørgsmålet er om jeg kan finde ud af det, der er trods alt forskel på at lave et perlearmbånd og en reol. Jeg har fundet en vejledning på nettet og ellers må jeg jo benytte mig af et af Silvans ”gør det selv guides”. Jeg skal nok lære det!

Byg i haven

Tiden er også ved at være moden til at komme i haven igen og rode med en masse gør det selv projekter. Du kan finde masser af inspiration til sjove og lækre havemøbel projekter på ILVA’s hjemmeside. Se hele deres sektion med havemøbler her.

Billede: Monrovia Public Library – Monrovia, California