Handicrafts

Et navneskilt kan fortælle noget om din personlighed

Besidder du et job, hvor du dagligt har med mennesker at gøre, fx som sygeplejerske eller læge, er det oftest påkrævet at du bærer et navneskilt på dit tøj, så de patienter du behandler, kan spørge til dig igen en anden gang. Kendskab til en vedkommendes navn giver en form for tryghed.

Det er dog ikke så tit særligt opsigtsvækkende eller personlige navneskilte, man ser på hverken sygeplejersker eller læger. De er ofte hvide som deres arbejdstøj, og går derfor i et med helhedsindtrykket. Man opdager måske slet ikke, at en fagperson bærer et navneskilt.

Men hos Color4care kan du købe navneskilte der er langt fra kedelige. Her kan du købe navneskilte der siger langt mere om din personlighed end du tror er muligt.

Lav navneskilte som en hobby

Hvis du ikke vil købe navneskilte, kan du spare lidt penge ved selv at lave dem – og samtidig få total kreativ frihed. Du kan hente inspiration fra Color4Cares udvalg, og på den måde lave navneskilte, som siger noget om, hvem du er.

Dette kan være en hyggelig hobby at have i fritiden, hvor du kan øve dig i at skabe så unikke navneskilte som muligt. Disse navneskilte vil uden tvivl få smilet frem hos dem, der ser det. Brug din kreativitet og skab navneskilte der skiller sig ud. Hvem ved, måske dine kolleger også vil have et?

Billede: EvelynGiggles

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *