Inspiration

Vær kreativ med din kittel

 

Det klinisk hvide arbejdstøj har aldrig været særlig spændende at kigge på, og man ligner i grunden mere et telt end man ligner en videnskabsdame. Det skaber autoritet, men ikke ligefrem varme og glæde. Men det kan du altså gøre op med, hvis du tør lege lidt med farver!

Smid det kedelige image

Det er ingen skam i at gå fra et kedeligt udtryk til et mere nuanceret, spraglet og farverigt et af slagsen. Det er garanteret også bevist (det vælger jeg i hvert fald at tro på), at farver og spraglet mønstre, der fanger alle forbigåendes blikke, er meget bedre for sind og krop – eller i hvert fald for den mentale sundhed, da farver i alle retninger kun får en til at smile. Så er du en af dem, der bruger en kittel såsom en sygeplejerske kittel, og er ansat på et hospital eller sygehus, så gør noget ved din kittel (bare for en dag).

Smid den i vaskemaskinen sammen med nogle farver, der er lavet til formålet, og duk op i den næste dag på arbejdet – du vil kun frembringe smil! Naturligvis må du gerne skifte den ud, hvis det er mere passende. Men hvem vil ikke smile, hvis en kollega dukker op i en kittel i alskens farver en mørk, tåget morgen i november kl. 07.00. Det tror jeg selv den kedeligste tante ville gøre!

Ideer er der egentligt nok af, og man har kun den sjov, som man selv laver. Derfor er der intet forkert i at skille sig ud en gang imellem – det kunne også gøres i forbindelse med julen og drillenisser – farv kollegaens kittel derhjemme, mød tidligere ind og hæng den på hendes/hans faste plads; så vil du få en kollega med store øjne og et stort smil på læben.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *