Handicrafts

Malebøger er ikke kun for børn

Farvelægning plejede at være forbeholdt børn og lejlighedsvis voksne, der fik lov at babysitte dem. Men for nylig har aktiviteten fundet en anden demografisk gruppe. Hvad der startede som en niche hobby har nu udviklet sig til en international tendens, hvorfor voksne malebøger befinder sig på flere og flere bestseller lister verden over. Men mens denne tendens kan være en sjov måde at fordrive tiden på, er det bøgernes terapeutiske egenskaber, der virkelig har fået folk til at rive dem ned fra hylderne.

 

Sænk dit stressniveau med en voksen-malebog

Kunst er ikke i stand til at helbrede sygdom, men det kan helt sikkert gøre det lettere at håndtere sygdom, fysisk som psykisk. Forskere har erkendt de terapeutiske kvaliteter af kunst i årevis, og i dag bruges kunstterapi til at hjælpe folk med at udtrykke sig selv, når det, de føler er for svært at sætte ord på, som når de for eksempel er konfronteret med en kræftdiagnose.

Derudover har det også vist sig, at malebøger til voksne kan være med til at sænke folks stressniveau og give dem mere ro og overskud i hverdagen. Det er nemlig en rigtig god måde at komme ned i gear på og komme lidt på afstand fra en travl og hektisk hverdag samt de spindende tanker, der kan opstå i ens hoved.

Er du nysgerrig på denne tendens, kan du klikke ind på CDON, hvor du finder et stort udvalg af malebøger til voksne. Her finder du både malebøger med mandala mønstre, landskaber og andre motiver, så du har rig mulighed for at vælge lige netop det, du kunne finde sjovt at farvelægge.

Lige nu er der i øvrigt tilbud på de kreative malebøger, der giver dig mulighed for at spare op til 37%. Så det er med at slå til nu, hvis du vil prøve det af og finde ud af, om det også kan have en positiv indflydelse på din hverdag.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *