Model biler og tog

Playmobil for alle

Playmobil

Jeg har fundet alletiders hobby, Playmobil. Læs videre her og find ud af, hvor du køber alle de gode Playmobil ting. Jeg har fundet omkring 80 forskellige ting på udsalg på coolshop.dk. Jeg stødte først på butikken fornyeligt, men de har et vældigt udvalg af både hobby og legetøjsartikler.  Se udvalget her.

Vores hobby

En af vores store hobbier derhjemme er Playmobil. Det hedder sig, det er vores børns hobby, men min mand er altså ikke bange for at sætte sig ned og lege med! Og han har utrolig svært ved at stoppe igen, når han først er begyndt. Jeg stødte på Playmobil første gang i min børnehave og har ikke glemt det. Det var altid drengende, der legede med det og jeg ønskede selv at have Playmobil. Mine forældre købte det ikke, det var for dyrt. Men det var før online shopping og stribevis af udsalg. I dag kan alle købe Playmobil til deres børn. Med det store udvalg der findes på online, er det bestemt ikke svært at finde præcis det ens barn ønsker sig. Desuden er der altid masser af tilbud eller udsalgsvarer at vælge imellem.

Til piger og drenge

En af de ting der glæder mig rigtig meget er det store udvalg af Playmobil og ligeledes udvalget til piger! Man kan fx finde Playmobil – Pegasus Karet eller Playmobil – Krystalslottet. Det er lige til at sætte gang i en pigefantasi med alle disse søde Playmobil ting. Jeg kan rigtig godt lide krystalslottet, det er oplagt til et barn, der kan lide at bruge sin fantasi, forestille sig ting, lave teater eller rollelege.  Man kan lege med Playmobil alene eller sammen med andre. Som oftest er det sjovest, hvis man kan finde nogle at lege med, det udfordrer legen yderligere. Man kan prøve hinandens Playmobil ting, bytte eller lege fælles lege.

Husk forresten at Coolshop har masser af andre seje ting man kan samle på.

Billede: fdecomite

Billede: kevin dooley

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *