Inspiration

Gæt dig en kryds og tværs

Gæt kryds og tværs

En krydsordsopgave er en bogstavopgave, hvor løseren skal finde alle løsningsordene ud fra forskellige ledetråde der er. Opgaverne ligger i et lille eller stort skema med løsningsord lodret eller vandret. Ordene krydser hinanden.
Så hvis du ikke ved hvad du skal bruge din aften på, så skal du da lige gætte engang kryds og tværs. Du kan nemt finde kryds og tværs mange steder, ofte når du køber blade, så kommer der nogle sider, hvor du kan gætte soduku og kryds og tværs. Det er både sjovt og kan være svært på samme tid. 

Brug også nettet

Der er selvfølgelig også mulighed for at gå ind på nettet, og finde en masse hjemmesider kryds og tværs med lige netop det emne du synes er spændende. Du kan spille det online, men du kan også printe det ud, så du har det på papir. Du kan altid gå på nettet og finde nogle kryds og tværs, som du ikke har lavet før.

Det er underholdning

Du kan nemt undeholder dig selv. Hvis du alligevel ikke ved hvad du skal bruge din aften på, så er det bare med at komme igang, og få gættet en masse kryds og tværs. Du kan nemlig hurtig få brugt en masse tid med det, når du først er kommet igang, fordi du bliver fanget af det.

 

Billede: InfoMofo

Billede: bjohnson

Billede: GlennFleishman