Inspiration

En hobby med brugte smykker køb salg

Mange mennesker er forblændede af smykker nye såvel som brugte, da de fleste smykker jo inkluderer et ædelmetal som gulv og sølv eventuelt kombineret med nogle ædelsten som diamanter, opaler, rubiner eller smaragder. På den måde kan du sammensætte uendelige mange unikke smykker, der jo kan behage både mænd og kvinder i masser af år.

Alligevel ved vi jo, at forandring fryder, og derved opstår der et brugt marked for smykker, når folk vil sælge deres gamle smykker og arvegods mv. Mange har faktisk en lille hobby med at anskaffe sig brugte smykker, som de så istandsætter herunder en omgang polering og rengøring, så smykkerne nu fremstår flotte og skinnende som nye smykker.

Dette er både en sjov hobby, men samtidig en mulighed for at være en indbringende hobby med brugte smykker køb salg.

Typer af smykker

DU bør både have tiden, interessen samt økonomien til at lave handel med brugte smykker køb salg, så du etablerer et mindre varelager, så dette må du ofte afsætte nogle tusinde kroner til. Men så kan du også hygge dig med denne hobby og gøre andre mennesker glade, når du nu kan få flotte brugte smykker til en overkommelig pris.

Du bør kun investere i ægte smykker, som består af ædelmetaller som guld eller sølv, og du bør ikke lade sig anfægte af smykkets design, men mere undersøge lødigheden af metallet samt dets vægt.

Du vil altid kunne smelte et smykke om og få metalværdien, men naturligvis er et smykke mere værd end metalværdien, men denne værdi bør tages i betragtning ved vurdering af brugte smykker.

Man bør købe smykker i kendte mærker, da ingen efterspørger ukendte mærker af smykker. Smykker kan være alt lige fra:

  • Ørenringe
  • Armringe og armkæder
  • Fingerringe
  • Halskæder
  • Diademer
  • Halssmykker
  • Urremme

Det største brugt marked ligger på nettet

Tidligere var man henvist til auktioner, den blå avis, loppemarkeder, antikvitetsbutikker samt annoncer i aviser og dagblade, men i dag finder man hovedsageligt brugte smykker på nettet, idet mange annoncerer online både med køb og salg.

Et af de bedste steder på nettet med brugte smykker køb salg er hjemmesiden Lauritz.com, som jo er en online auktionsside, hvor man især handler med brugte men sjældne genstande.

Der findes et stort udvalg af brugte smykker på hjemmesiden, og man kan både se billeder, læse nyttig info om varen samt se en vurderingspris ud fra tilsvarende varers salgspriser.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *