Strik og garn

Hvor finder man strikkeopskrifter?

Nu hvor vinteren nærmer sig, og det ikke er lige så belejligt at spendere tid udenfor, så er det på tide at finde ens vinterhobbier frem. Hvis man er typen der strikker, så skal man igang med at finde strikkeopskrifter, som man kan hygge sig med gennem efteråret og vinteren.

Vinterhygge

Men hvor finder man strikkeropskrifter henne? Der er to gode og billig ressourcer til rådighed for alle i det danske land. Den første og mest effektive er at gennemsøge nettet for gratis strikkeopskrifter. Hjemmesider som familiejournalen har nogle relativt traditionelle strikkeopskrifter tilgængeligt gratis på nettet, men hvis du gerne vil se nogle mere moderne mønstre så prøv eventuelt Rasmilla.dk. Problemet med Rasmilla er dog desværre at man skal betale for sine strikkeopskrifter. Men det kan være det værd, hvis du vil opdatere dit strikke bibliotek.

Gratis strikkeopskrifter

En ofte overset ressource når det kommer til strikkeopskrifter er dit lokale bibliotek. Hvis du besøger bibliotek.dk, så kan bestille bøger hjem fra hele danmark til dit lokale bibliotek. Det er dejligt nemt og hurtigt, og man skal sjældent vente mere end to til tre dage på at den kommer hjem. Også selvom bogen skal hele vejen fra Hovedstaden til fx Aalborg. Så giv dit lokale bibliotek et besøg. De har sikkert en masse bøger som kan give dig inspiration.

Billede: Risager

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *