Strik og garn

Få strikkeopskrifter på Fanø

Hvis du er helt vild med strikkeopskrifter, og synes det er det fedeste, og det derfor også er endt som din absolut store passion, så skal du til Fanø! For her kan du møde andre mennesker med samme passion for strikning og strikkeopskrifter som dig, og måske kan du endda få lov at lære nye mennesker og andre spændende og udfordrende strikkeopskrifter at kende. Hvis du vil vide mere, om hvorfor det lige netop er Fanø, du skal tage til, så læs med videre. Du bliver ganske glad og overrasket!

Fanø Strikkefestival

Ja. Den er god nok, du! Der findes faktisk en Strikkefestival – hvem skulle lige have troet det? Så hvis jeg har ret, så sidder du lige nu med strikkepindene helt oppe i vejret i ren eufori. Det er der også ganske god grund til, for den forløber over tre dage med start d. 19. september. Her kan du finde alt lige fra workshops, butikker og foredrag med “uldne historier”. Hvis  du ikke har hørt om det før, så synes jeg lige du skal se, hvorledes en dag i strikkeklubbens tegn, kan se ud:

10 – 17.00         Strikkefestivalkontoret åbner i REALEN

10 – 17.00         Butiksstandene åbner i BAZARteltet i Nordby, Sønderho skole og Sønderho forsamlingshus

10 – 17.00         Udstilling åbner i Rådhussalen, Nordby

10 – 17.00         Madboderne åbner i BAZARteltet i Nordby og i teltet ved forsamlingshuset i Sønderho

10 – 17.00         Bogcafeén i REALEN åbner

14 – 17.00         Udstilling åbner i Nordby skoles aula med forskellige strikdesignere

19.30 – 21.30   Foredrag med Christine Feldthaus i BAZARteltet i Nordby. Efterfølgende modeshow. Tema: Skotsk inspirerede modeller

Lyder det ikke vildt fedt og spændende?!

Inspiration til strikkeopskrifter

En god ting ved denne festival, er, at du kan finde stor inspiration til nye strikkeopskrifter på denne festival på diverse workshops i løbet af dagene. Det behøver ikke kun blot at være en enkelt – måske er du så heldig at kunne vrage en hel håndfuld nye strikkeopskrifter til dig!

Husk du kan læse masser af strikkeopskrifter her på siden. 

Billede: Laurel L. Russwurm

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *