Inspiration

Slap af til sjove konkurrencer

Vi lever i et stresset samfund, hvor der er knald på fra tidlig morgen til sen aften, og selv i weekenderne har vi knap tid til at slappe ordentligt af. Vi har nemlig opstillet en masse usynlige forventninger, som altid skal indfries. Det ender med at blive til traditioner, og dem er der efterhånden mange af. Vi knokler hver dag i vores jobs med at tjene penge, så vi senere kan få tid og råd til at afholde ferie. Vi ønsker ikke gå glip af noget i tilværelsen, så vi skal både passe et 37 timers job hver uge, få mindst 7 timers nattesøvn, se TV 2-3 timer dagligt, tjekke Facebook hver dag, bruge kvalitetstid sammen med familien, købe ind, lave mad, gå i fitnesscenter, spinning eller fodbold og lignende sportsaktiviteter, og der skal også afsættes tid hver dag til transport samt at nyde dagens måltider, så det er svært at finde pauser i dette normale daglige program. Men i en lille kaffepause kan man tage et krydsogtværs blad frem, hvorefter man i ro og mag kan side og samle tankerne mens man spekulerer over nye ord. Man kan også deltage i de mange konkurrencer, der findes på Facebook og andre steder i cyberspace. Mange ugeblade har masser af sjove forslag til konkurrencer, så man endda kan vinde store præmier, hvis man vinder.

Her finder man konkurrencer på nettet

Før internettets tid fandt man masser af sjove konkurrencer i ugebladene, og det kan man stadigvæk, men samtidigt kan man nu også nemt fra sin PC eller telefon gå online og ind på ugebladenes hjemmesider f.eks. hos Ugebladet SØNDAG, der har et væld af spændende konkurrencer for alle aldre og i flere sværhedsgrader. Ved at gennemføre opgaverne kan man deltage i lodtrækningen om flere pengepræmier. Derved kan man både tjene skattefrie penge samt holde hjernen ved lige med spændende og udfordrende opgaver. Jo flere konkurrencer man deltager i, jo større bliver chancen for at vinde, og man kan sagtens deltage i flere konkurrencer på én gang, og man kan også finde konkurrencer hos de fleste andre kendte ugeblade. Tidligere skulle man indsende løsninger og løsningsord i et brev og ofre porto, mens man i dag nemt blot kan indsende løsningerne via mail ganske gratis. Det har dermed aldrig før været så nemt at deltage i konkurrencer som nu.

Indhold i konkurrencerne

De fleste konkurrencer består af blandede opgaver indenfor mange slags kategorier såsom:

  • Bolig
  • Fritid
  • Tøj
  • Kosmetik
  • Køkken
  • Elektronik
  • Gavekort
  • Spa-ophold
  • Antikviteter

Derfor finder man nemt nogle opgaver indenfor enhver smag, så der både findes opgaver for børn og voksne og for både begyndere samt øvede deltagere.