Inspiration

Fordriv tiden med gossip fra ELLE

Mangler du inspiration til, hvad du kan fordrive tiden med i din sommerferie? Har du haft hobbyer så som at samle på frimærker, spille fodbold, gå til gymnastik, spille fløjte, men er du kørt træt i din hobby?

I dag kan du få inspiration til at få en ny hobby, at følge med i den bedste gossip fra ELLE’s hjemmeside. Her har du adgang til det sidste nye om kendisser og deres liv. Uanset om det er musikverden, modeller, reality stjerner eller lign. der har din interesse, så bliver det serveret på et sølvfad for dig.

Du kan fx læse om dette års Glastonbury Festival, inspirerende kendisser, der lever et misundelsesværdigt liv, modeshows set gennem Instagram og meget mere. Du kan desuden opleve Mads Mikkelsen i Rihannas nye musikvideo til sangen ”Bitch Better Have My Money”.

Du kan således få dit daglige gossip fix direkte i blodårene ved at holde dig opdateret på, hvad der sker for din yndlingssangerinde, -skuespiller og –reality stjerne på en og sammen tid. Husk at besøge hjemmesiden før dine venner opdager den!

Billede: erix!