Inspiration

Tjen penge på din hobby

Mange har en hobby, hvor man fremstiller håndlavede varer. På et tidspunkt er der ikke plads eller behov for flere varer i hjemmet, hvad gør man så, når man netop trives med denne hobby? Man starter naturligvis med at sælge varerne eller lader andre sælge dem. På Altomhobby.dk kan du læse om en smart idé, hvor man kan få en anden til at stå for den kedelige salgsopgave, således du udelukkende kan koncentrere dig om det interessante nemlig selve fremstillingsprocessen.

Vil du sælge dine håndlavede ting?

 

Kunne du godt tænke dig at sælge de ting, du laver? De fleste af jer laver en masse super lækre ting. Ville det ikke være rart at dele dem med andre og samtidig tjene lidt penge på dem? Men helst uden alt salgsarbejdet. Jeg laver selv mange forskellige ting, og jeg kunne godt tænke mig at sælge dem på nettet. Men jeg kan ikke lige overskue at lave annoncer på Trendsales, Den Blå Avis, QXL eller andre steder, tage gode billeder, skrive fængende tekster, vurdere hvad prisen bør være – og når der endelig kommer en køber; skrive frem og tilbage om betaling, vente på pengene og så pakke tingen og gå ned på posthuset for at sende den. Pyyyhhh… Jeg bliver helt træt på forhånd.   ;o)

 

Hyg dig med din hobby og lad andre arbejde med salget

 

Så jeg kunne rigtig godt tænke mig et sted, hvor jeg bare kunne sende mine færdige ting hen, og så sørgede de for det hele og sendte mig penge, hvis tingene blev solgt. Derfor går jeg med tanker om at lave netop sådan et site, hvor jeg tager ting i kommission. Sitet skulle udelukkende sælge håndlavede ting, og det ville samtidig lade folk købe ting fra flere forskellige mennesker, uden at de skal betale flere gange fragt og lave flere pengeoverførsler. Det kan være hæklerier, håndlavede smykker, flettede tasker, malerier, kort, julepynt og alle de andre lækre ting, hobbyfolket sidder og hygger sig med – så længe det er håndlavet. Tanken er, at du simpelthen sender dine håndlavede ting til mig, og så sørger jeg for billeder, salgstekst, prissætning, markedsføring, betaling, fragt etc. – og hver måned laver jeg en opgørelse over salget og sender penge til dem, jeg har solgt ting for. Hvis tingene ikke bliver solgt inden for en eller anden fastsat periode, får du dem retur.

 

Billede: callie callie jump jump

Billede: Spin Spin