Inspiration

Kryds og tværs

Kryds og tværs har man kendt til så længe hukommelsen rækker. Man elsker at lave det i skolen som lille i de små bøger såvel som voksen i aviserne eller andre trykte steder. En god kryds og tværs er ikke til at gå fejl af, og har man lyst, kan man også prøve at fremstille sin egen lille sjove kryds og tværs! Det er ikke så svært igen, og så er det meget sjovere at sidde og lave en kryds og tværs til diverse familiemedlemmer, venner og andre bekendte.

Kryds og tværs online

Det eneste det kræver at lave din egen kryds og tværs er internetadgang. Hjemmesiden man kan lave det på er godt nok engelsk, men nu til dags i vores globaliserede verden, er det ikke noget problem at forstå engelsk! Heldigvis for dig, kan man også bare skrive danske spørgsmål ind – så din kryds og tværs behøver ikke ende med at være engelsksproget. Siden hedder amoredpenguin.com/crossword og er meget brugervenlig og let forståelig. Så hav printeren og blækpatronerne klar – det er nemlig muligt at lave så mange forskellige slags kryds og tværs som du og dem omkring dig ønsker.

Kryds og tværs over det hele

Hvis du ikke er så meget til det online og internettet, så er det slet ikke noget problem for dig at anskaffe en god kryds og tværs. Det er nemlig stadig muligt at anskaffe sig en gammeldags, god og gedigen kryds og tværs bog. Så er du heller ikke afhængig af at skulle have en printer, som måske endda også skal fyldes op med nye blækpatroner, inden i kan komme i gang. Der er fordele og ulemper ved det hele – men én ting er helt sikkert. Kryds og tværs er og forbliver sjovt for både voksne og barnlige sjæle.

Rigtig god fornøjelse herfra.

 

Billede: bjohnson

Billede: Solvemall.com