Inspiration

Sådan vælger du den rette hobby

En hobby kan være utrolig mange ting, så faktisk kun din fantasi sætter grænserne, men hvor skal man finde inspiration til at finde den helt rette hobby? Måske bør du læse denne artikel i Familie Journalen, som har en komplet oversigt over de ni største hobbybutikker og hjemmesider i Danmark. Kribler det i dine fingre, og er hovedet konstant fyldt med ideer til ting, du gerne vil lave selv, når du engang får tid? Så tag dig tid nu. Anskaf dig en sund hobby, og her får du masser af råd og inspiration til at købe materialer og få blusset endnu mere op for lysten til at kreere.

De 9 største hobby butikker

 

Kreativguiden er en portal med inspiration til alle slags hobby’er. Der findes et utal af beskrivelser af de respektive hobby’er inden for f.eks. akryl, angora, batik, decoupage, dekoration, filt, galleri, garn, keramik, miniature, origami, patchwork, kuilting, scrapbooking, smykker og syning.

Panduro er med sine 16 butikker landet over nok den hobby-butik flest kender til. De har et kæmpe vareudvalg og masser af ideer til, hvordan du kan fejre Halloween, valentinesdag eller den mere danske påske.

Creative Company er en stor dansk hobby-virksomhed, der hovedsagligt forhandler deres varer på nettet. De vil fremme skaberglæden ved ”at skabe bro mellem hjerne, hånd og hjerte”, og så har de som mål at være billige.

Janehof er en hobbyshop for dem, som godt kan lide at lave smykker. Her finder du et hav af forskellige perler m.m., og du får gratis ideer og opskrifter på f.eks. en japansk fletteteknik.

Hobbi.dk har over 3000 forskellige hobbyartikler – også flere kendte mærker som Hami-perler til billige penge. Bestiller man sine varer inden kl. 15, lover de afsendelse samme dag.

Hobbydirect.dk sælger en masse forskellige samlesæt, så du både kan lave perler, smykker og kunstmaling. Men de har også et helt emne kun til børn, hvor de kan lære alt lige fra at strikke, brodere, lave sine egne dukker eller næste års fastelavnsmasker. Er man til det mere maskuline, kan man også handle ind til modelbyg.

Fru Hansens Hobby er en lille hobbyforretning i Frederikssund, som altså også har fundet vej til det store net. Igen et bredt udvalg, men især hendes udvalg af stickers er stort og i mange forskellige designs.

 

Billede: JuneMitaPhotography