Inspiration

Inspiration og ideer til din hobby

I Danmark findes der mange spændende hobby butikker, og flere af disse har slået sig sammen i en kæde, som dækker hele landet. En af disse kæder er CC Hobby, som står for Creativ Company, og der kan findes mange flere oplysninger om dem på deres hjemmeside. Firmaet forhandler alt indenfor hobbybranchen, så her kan man altid finde masser af ideer og inspiration til sin hobby.

Baggrunden for CC Hobby

 

Drømmen om at skabe en unik virksomhed og arbejdsplads blev til virkelighed i september 2000, da Creativ Company blev startet i en nedlagt driftsejendom uden for Holstebro. Ambitionerne var dengang som nu, at Creativ Company skal være bedst på sit område, både når det gælder vores måde at drive og udvikle forretning på, hensynet til miljøet og medarbejdertrivsel. Vi ønsker at skabe en kreativ virksomhed med fokus på vore kunder, vækst og udvikling og ambitioner om at præstere mere end gennemsnitlige resultater. Men vi vil også være en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan lide at være, hvor der er et varmt og familiært arbejdsmiljø, plads til mangfoldighed og socialt ansvar og ikke mindst til store tanker og drømme. I dag har vi 6.500 kvadratmeter i nye og moderne bygninger med plads til alle vores produkter, ideer og medarbejdere. Vi bestiller vores varer hjem i meget store partier og undgår fordyrende mellemled, så vi kan få den rigtige pris, og det kræver masser af plads. Det gør kreative mennesker også, og vi er nu i alt 188 medarbejdere, som arbejder i Danmark og i vores afdelinger i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, England, Frankrig og Kina.

Produkter og ideer

 

Vores passion er at fremme kreativitet og skaberglæde og herigennem være med til at udvikle kreative, innovative og nytænkende mennesker, som fremtidens Danmark i høj grad skal leve af. Vi arbejder konstant med innovation, og via et net af leverandører over hele verden er vi hele tiden på forkant med tidens trends. Vi rejser selv ud i verden og udvælger produkter, som passer til vores marked, og vi udvikler løbende vores egne produkter, design og ideer.

 

Billede: Jordanhill School D&T Dept